Personeelsadvies en -support 

Binnen het M.K.B. schiet het personeelswerk er vaak bij in. Vaak worden deze werkzaamheden er ‘even bij gedaan’ door een medewerker, de accountant of door de directeur zelf. Wel zo makkelijk, maar soms ook tijdrovend. En krijgt het zo ook de noodzakelijke aandacht die het verdient?

Daarom is het goed te weten dat YMP Services uitkomst biedt in een dergelijke situatie. Ik zorg ervoor dat alle personele zaken binnen uw bedrijf op een professionele wijze worden begeleid en uitgevoerd. Ik ken de HR-wereld goed, volg de trends en wetswijzigingen. Ik kan ook anciënniteit toevoegen aan uw team. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in (internationale) HR en beschik over een goed netwerk.

Van ondersteuning bij werving en selectie, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, opbouw personeelsdossiers, als Case Manager voor uw ziekteverzuimbegeleiding en uitvoering van de Wet Poortwachter, tot het regelen van ontslagzaken.

Of misschien heeft u wel meer behoefte aan praktische personeelsinstrumenten, zoals een personeelshandboek, verzuimbegeleiding, het invoeren van functioneringsgesprekken, het maken van functiebeschrijvingen, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, etc.?

Kortom alles op het vakgebied Personeelszaken is mogelijk via het Personeel Support Programma (PSP), maar wel geheel volgens uw eigen wensen. Ik bied op maat gemaakte oplossingen aan voor u, uw onderneming en uw medewerkers. 


Het PSP kan de vorm hebben van een ondersteuning gedurende bijvoorbeeld een halve tot 4 dagen per week/maand, gedurende een langere periode, maar kan ook gebruikt worden om in korte tijd een specifiek probleem op te lossen of project aan te pakken.

Ook handig: u kunt mij op elk gewenst aan- en uitzetten en ik kan op korte termijn beschikbaar zijn. Het PSP kost € 320,- excl. btw en reiskosten per dagdeel (4 uur).

De keus is aan u!