Kosten PowerSlim

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PowerSlim starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een PowerSlim kookboek en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen.  Tevens bevat het starterspakket supplementen voor 30 dagen (multivitaminen en mineralen), het PowerSlim kookboek en de PowerSlim shaker. Het PowerSlim starterspakket kost € 159,-. Door de variatie in het pakket krijg je een goed beeld van de verschillende producten en kun je kijken wat je lekker vindt.

Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vindt. PowerSlim kost in de eerste, strikte fase ongeveer € 2,50 per maaltijd. De wekelijkse begeleiding en weegmomenten zijn hierbij inbegrepen*). Ook is dit bedrag grotendeels ter vervanging van je normale boodschappen. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. Een vrouw valt met PowerSlim gemiddeld 1-1,5 kg per week af, een man 1,5-2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen. 

In de volgende fases bouw je de PowerSlim producten af en eet je weer meer ‘normale’ producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. Hiermee nemen de kosten aan PowerSlim producten stapsgewijs af. De persoonlijke begeleiding gaat ook door nadat jij je streefgewicht bereikt hebt*). 

Dit is natuurlijk een indicatie. Als je wilt weten hoe een afslanktraject met PowerSlim er voor jou persoonlijk uit zal zien, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

*) Dit is op basis van een minimale afname van 4 PowerSlim producten per maand.

Strippenkaart


Mocht je geen gebruik willen maken van de PowerSlim producten (of minder dan 4 PowerSlim producten per maand afnemen), dan kun je kiezen voor een losse coaching- en weegsessie van 30 minuten of via de strippenkaart met 6 strippen.

  • losse coaching- en weegsessie van 30 minuten = € 35,-
  • 6 strippenkaart = € 175,- (vooraf te voldoen en maximaal 12 maanden geldig).