Het laatste nieuws...

De 10 populairste PowerSlim producten!

Benieuwd naar de meest populaire producten van PowerSlim? Dit is onze top 10 populairste producten. Staat jouw favoriet er ook bij?

Paaseieren met framboos

Nieuw in ons assortiment! Deze melkchocolade paaseitjes met framboos vulling. Een heerlijk alternatief voor de paaseitjes uit de supermarkt. 

Een gezonde levensstijl in de lockdown

De één vindt het makkelijker nu er geen feestjes en verleidingen zijn, de ander heeft moeite om bijvoorbeeld voldoende te bewegen. We verzamelden jullie leukste en handigste tips, hoe je een gezonde levensstijl doorzet in de lockdown. 

Pauline Wingelaar

"Ik maak nu bewuste keuzes" 

"Ik zag een foto van mezelf in badpak waar ik zo van schrok". Pauline volgt nu het PowerSlim programma en is 7 kilo afgevallen! "Mijn grootste eyeopener? Dat je moet genieten met mate." 

Ons team

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak. Daar ben ik zo van geschrokken dat ik besloot dat ik wilde gaan afvallen. ‘Zie ik er echt zo uit?’ dacht ik.  Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach. Ik wilde geen crashdieet met shakes, maar een gewoon en gezond eetpatroon aanleren, dat goed te combineren is met het gezin en waarbij ik ook af en toe een keer uit eten kan en een wijntje kan drinken. Lees verder.

Tips van Pauline 

Pauline deelt haar 7 Healthy Habits met je om het PowerSlimmen makkelijker te maken. Bijvoorbeeld: koppel je nieuwe gewoontes aan je bestaande gewoontes. Benieuwd? Bekijk alle 7 tips hier!

17-03: Limited Edition koek

Nu bij ons verkrijgbaar: PowerSlim toffee nougat koek. Dit is het zusje van de populaire Toffee chocolade koek. Deze "Limited Edition koek" bevat minder polyolen.


05-02: De chocolade hazelnootpasta is er weer...!

Chocolade hazelnootpasta, om de dag lekker zoet te beginnen. Heerlijk op een croissantje of de crackers maar ook als een extra laagje op je pannenkoek. Dat is nog eens genieten!


04-02: Vanaf vandaag verkrijgbaar...

Na de heerlijke melkchocolade, waar veel PowerSlimmers dol op zijn, hebben we nu ook gedacht aan alle liefhebbers van pure chocolade. Het chocolaatje is geen eetmoment, maar een extraatje!

 4 februari 2021 - Pauline Wingelaar in de Vrouw!

Afgelopen zaterdag stond Pauline Wingelaar, bekend van Echte Gooische Meisjes en Echte Gooische Moeders, in de Vrouw. In het interview geeft zij aan het PowerSlim programma te hebben gevolgd en ondanks haar drukke (gezins-) leven hiermee is afgevallen. Het mooie resultaat is te zien op de foto’s.  Vernieuwd!

De “variatie repen” is vernieuwd en bestaan uit:

  • 1x Crispy citroen
  • 1x Rode vruchten
  • 1x Hazelnoot nougat crunch
  • 1x Intense chocola
  • 1x Karamel fudge
  • 1x Crispy karamel
  • 1x Crunchy kokos

Vernieuwd!

De variatie hartige snacks is vernieuwd en bestaat uit:

  • 2 zakjes Hot Chili minibites
  • 2 zakjes Cheese Onion minibites
  • 2 zakjes Parmezaan Rozemarijn snack

Heb jij onze notenpasta al geproefd?

Onze notenpasta is gemaakt van amandelen met een vleugje pinda en zeezout. Heerlijk voor op het PowerSlim lijnzaadbrood of als toevoeging in de kwark of havermout. Ook erg lekker in combinatie met banaan of komkommer en sambal.

PowerSlim versus een crashdieet

Wat is het verschil tussen PowerSlim en een crashdieet? Wij leggen je het graag uit! 

De 10 populairste recepten van 2020

Wil jij ook weten wat de 10 populairste koolhydraatarme recepten van 2020 zijn? PowerSlim heeft een lijstje voor je gemaakt met de 10 populairste koolhydraatarme recepten van 2020. Zit jouw favoriete recept er ook tussen? 

Heb jij onze nieuwe commercial al gezien?

Het nieuwe jaar gaan we dit keer helaas niet knallend in met vuurwerk, maar wel met een knallende mooie commercial!

Wil jij ook "afvallen" voorgoed van je lijstje van voornemens schrappen? Start het jaar dan goed met PowerSlim en krijg het lichaam dat jij verdient! Start nu met PowerSlim en ontvang bij aanschaf van het starterspakket een PowerSlim ontbijtbox t.w.v. € 30,- cadeau.
Deze actie loopt tot 31 januari 2021.

Uit de hand van Topchefs, een gratis voorproefje ...


Een koolhydraatarm kookboek met recepten van 50 top- en sterrenchefs. Wij geven je alvast een voorproefje door je een kijkje in de keuken te geven van 7 top- en sterrenchefs. Deze download je hier.