Wie is Yvonne Prijs?

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als jij ben ik ook de nodige hobbels in het leven tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en mijn diensten in de echte wereld heb kunnen testen. En nu kan ik jullie laten profiteren van die jarenlange ervaring.


Meer over mij...

Na mijn studie Personeel & Arbeid en een opleiding als Loopbaancoach en Bedrijfsadviseur voor het MKB, ben ik -na meer dan 25 jaar diverse functies op het brede terrein van HR te hebben vervuld- mijn kennis, kunde, ervaring en passie gaan inzetten als Loopbaancoach en HR Professional voor diverse opdrachtgevers en cliënten, in zowel de particuliere als zakelijke sector om echt een verschil te maken.

Ik ben bij al mijn activiteiten op de mens gericht en ik voel situaties goed aan. Ik ben een voorstander van openheid en directe communicatie. Door mijn eerlijke benadering en warme belangstelling voor mijn medemens, heb ik er plezier in om anderen de ruimte te geven zichzelf te zijn of te worden.

HOE?

Ik combineer relativeren met een goed gevoel voor humor;

Het creëren van een goed draagvlak staat bij mij voorop;

Mijn aanpak is flexibel en kenmerkt zich door een combinatie van resultaat- en mensgerichtheid.

Mijn missie

Iedereen heeft z'n eigen verhaal. En mijn verhaal tot nu toe was alles behalve gewoontjes! Ik ben de nodige struikelblokken tegengekomen, zeker toen ik net begon. Maar er was altijd één constante factor: mijn enorme drive om beter te worden in mijn vak en een expert te worden in mijn branche. 

Ik ben mijn passie om nieuwe dingen te leren nooit kwijtgeraakt. Zelfs nu leer ik van elke nieuwe uitdaging weer iets nieuws. Vandaag de dag is het mijn missie om voor nog meer mensen zoals jij de basis te leggen voor blijvend succes.